LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

Kjer so na kratko pregledali tri najbolj kakovostna podjetja, ki proizvajajo te izdelke za razsvetljavo. V tem članku bi rad globlje v temo in vam ponudil seznam blagovnih znamk, ki proizvajajo izdelke, ki sozhni sevmente. Torej, bodite pozorni na oceno najboljših LED trakov za hišo za leto 2017.

Gauss

Nedvomno je vodja našega TOP-a elitna družba, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov za razsvetljavo, in, mimogrede, je ena izmed. Podjetje proizvaja enobarvne in RGB izdelke, ki jih napaja konstantna napetost 12 voltov.

Svetleče diode, montaža je dobra, stroški pa se začnejo od 1700 rubljev za 5 metrov traku. V primerjavi s kitajskimi in ruskimi kolegi - to je gotovo precenjena hitrost, ampak kakovost je veliko večja, tako da ni dvoma prvo mesto na lestvici najboljših.

Osram

Drugi elitni proizvajalec diode trakovi, ki, čeprav znan po svoji visoki zanesljivosti, vendar razmerje med ceno in kakovostjo Osram najboljše ne moremo imenovati. Vse, ker en modul 650 mm stane enako kot 5-metrski segment LED Gauss. Hkrati bo 6-metrski zaliv stala okoli 20 tisoč, kar je preveč drago. Karkoli lahko rečemo, LED iz Gaussa so svetle, trpežne in varne.

Na tretjem mestu smo postavili dovolj visokokakovosten kitajski proizvajalec LED trakov - Elektrostandard. Za ceno enobarvne izdelkov iz 1600 rubljev na 5 metrov, RGB - od 2200 rubljev, kar je prav tako malo previsoko, vendar je še vedno na ravni evropskih kolegov.


Mimogrede, v razponu Elektrostandarda obstajajo tako 12-voltni kot 220-voltni diode trakovi, tako da lahko izberete ustrezno možnost za ustvarjanje.

Malo cenejše (okoli 1200 rubljev za 5 metrov) LED trak Navigator (Kitajska). Preučili smo veliko mnenj o zanesljivosti izdelkov za razsvetljavo te blagovne znamke in ugotovili, da je to dovolj dobro podjetje, ki hkrati proizvaja več proračunskih LED izdelkov. Asortiman je dovolj velik, zato lahko izberete pravo možnost za svoje pogoje (svetlost, barva itd.).


Približno za isto ceno lahko kupite alternativni kitajski LED trak, ki ga glede na kakovost lahko rečemo, ne izgubi - izdelkov proizvajalca Geniled.

Feron

No, in zapre našo oceno petih najboljših proizvajalcev LED trakov priljubljeno kitajsko podjetje - Feron. Na domačem trgu so izdelki za razsvetljavo Ferona zelo zahtevni in ni presenetljivo. Sprejemljiva kakovost po dostopni ceni (približno 700 rubljev za dolžino 5 metrov) je bil glavni dejavnik pri izbiri teh izdelkov.


Za približno isto ceno, lahko izberete alternativne izdelkov iz kitajskih podjetij Jazzway (lahko kupite 5 meters vse za 400 rubljev) ali po znamki LEDcraft (Rusija). PromoLED naprave so se izkazale na ukrajinskem trgu. Vse družbe, ki kotirajo na borzi, lahko pošteno prevzamejo zadnjo linijo naše ocene, tukaj, kot pravijo, gre za okus.

Razmislite najmočnejših LED trak SMD 5630 in SMD 5730. So veliko slabša od priljubljenosti drugih sprememb na diod 3528 in 5050.

Napajalni trak na 5630 in 5730


Primerjaj LED trak na 5630 z drugimi, drugi na vrhu

Napajanje je sestavljeno iz števila nameščenih diode na 1 meter, ta parameter pa označuje oznako. Vendar se to pravilo lahko uporablja samo za blagovne znamke, katerih moč je 0,5 vatov. V trgovini vas bo najprej zanimalo poceni diode trak na 5630, kar je 1,5-krat cenejše od drugih. To v nasprotju s ceno pomeni, da se zastareli nizko kakovostni kitajski izdelki uporabljajo pri 0.15 W. Povprečna cena je 200 rubljev. na meter, tudi taki izdelki se zlahka prepoznajo zaradi odsotnosti imena proizvajalca. Na blagovnih znamkah, kot so Era, Gauss, Navigator, takšne LED ne uporabljajo.

Kitajci so v dveh različicah:

 1. pri 0,15W, 12 Lm, ki se uporablja v klasični koruzi, dobro deluje;
 2. pri 0.09W, 6 Lm, se uporabljajo v koruzi novega modela, odvratno delo.

Primerjamo moč 5630 in 5730 z drugimi tipi
Tabela prikazuje porabo energije, odvisno od gostote tipov LED elementov. Pod proizvajalcem in modelom je zapisana moč ene svetleče diode.

Diode
na meter
Firm
0.5W
Kitajska
0.09W
Kitajska
0.15W
2835
0.2W
3528
0.08W
5050
0.2W
15 7,5 1.35 1,8 1,2 3
30 15 2.7 3,6 6 2,4 6
60 30 5.4 7,2 12 4,8 12
72 6.5 11 14,4 5,8 14,4

Brand močne LED lahko tudi drugačne moči, na primer korejski LG in Samsung lahko 0.3 W, in na novih kristalih lahko 1W. Toda to je izjema, ne pravilo. Sedaj lahko preprosto kupujete v tujih spletnih trgovinah, zato ne pozabite, da bo v primeru, ko ste prevareni, težko vrniti denar nazaj, prav tako pa ni jamstva. V spodnji tabeli sem dal značilnosti najpogostejših trakov. Svetlobni tok poceni ICE diode od kitajskih je 6-12 Lumens, in dobro ime blagovne znamke do 40 Lumens.

Glede na tabelo lahko vidite, da je lahko šibka blagovna znamka enaka kitajskemu svetlobnemu toku na 5630.

Primerjajte svetlobne značilnosti


Tabela prikazuje število lumnov na meter, odvisno od gostote LED.Pod proizvajalcem in tipom je zapisana moč ene svetleče diode.

Diode
na meter
Firm
0.5W
Kitajska
0.09W
Kitajska
0.15W
2835
0.2W
3528
0.08W
5050
0.2W
15 600 90 180 60 200
30 1200 180 360 600 120 400
60 2400 360 720 1200 240 800
72 430 860 1440 290 940

V tabeli so prikazani povprečni parametri za nevtralno belo svetlobo, indikator v trgovinah se bo razlikoval od -10 do + 10%. Prodajalci ponavadi precenjujejo rybši kakovosti redko priznani, čeprav je to očitno po ceni.

Če se ne želite truditi pri izbiri in izračunu osvetlitve, izberite končne nastavitve. Strokovnjak v trgovini bo upošteval vse vaše želje, izbral in izračunal vse, oblikoval celoten komplet z navodili za namestitev.

Značilnosti namestitve in namestitve

LED trakovi 5630 in 5730 zahtevajo aluminij radiator za hlajenje, potreben je pri moči več kot 10 W / m. Stroški aluminij radiator je cena enega metra traku, tako da je včasih bolj stroškovno učinkovit za nakup šibka, kot da dajo na močan hladilni sistem. Za to se šibka prodaja tudi v obliki dvojne, dve ozki so povezani v širokem.

Pregrevanje vam ogroža aktivno razgradnjo LED-jev, to je hitro zmanjšanje svetlosti. Pravilni proizvajalci napišejo življenjsko dobo, dokler se svetlost ne zmanjša za 30%. Po koncu življenjske dobe le tako svetle.

Še posebej dobro ohlajanje zahteva vodotesen trak, prekrit s silikonsko lupino. Silikon preprečuje, da zunanja stran odstrani toploto.

Kaj pomeni označevanje, na primer 5630?

Primerjava LED 5630

Označuje dimenzije njenega telesa, ne pa lastnosti. Velikost ohišja bo 5,6 mm. za 3,0 mm. V standardnem primeru lahko namestite kristal LED, močan ali šibek. Tabela prikazuje ustreznost oznake LED in njenih dimenzij.

Bralna vprašanja

1. Kako narediti brez ohlajanja traku.
Pogosto se obračam z vprašanjem takega načrta, kupili smo že 25 metrov močnega traku, toda trgovina nam ni povedala, da potrebuje hlajenje. Če želite kupiti drago in se ne prilega zasnovanemu dizajnu, bo grdo videti na steni ali stropu. Vsekakor so kotni, nad glavo, umirajoči, nekaj se lahko izbere primerno. Tem primeru obstajata dve možnosti, tako da moč ne presega 10 W / m:

 • zmanjšajte napajalno napetost na napajalniku;
 • uporabite konvencionalno 12-voltno zatemnitev, ki zmanjša svetlost.

2. Razlika med napajalnikom in voznikom.
Mnogi ljudje vprašajo, kakšna je razlika med močjo LED in trakom? Razlika je v tem, da je gonilnik nameščen v žarnico, trenutni vir, je je da nastavitveni tok upora že nameščen znotraj napajanja. Izkazalo se je, da je voznik zasnovan samo za določeno število diode.

Diodni pas napaja naptost iz napajanja, odpornost, ki jo določa tok, je na traku. Vsak element ima svoj upor, tako da ga lahko izrežete samo na določenih mestih, vsak po tri dele. Zaradi tega je oblikovanje LED osvetlitve dostopno in enostavno.

3. Kakšen nakup, poceni ali dobro za enako svetlost?
Na primer, kupite ali osvetlite sobo. Lastnik bo deloval 2-3 krat dlje od kitajskega. Ker so diode certificirane, izpolnjujejo mednarodne zahteve in kitajski nimajo skoraj nobenih informacij o njih, le najpogosteje slabe ocene o delu svojih izdelkov. Ne ne želite Dober trak je dovolj za še en velik remont celotnega apartmaja.

Sedaj so LED trakovi postali resnična priljubljenost, vendar se vsi od njih niso začeli uporabljati v svojem domu kot glavni poudarki. I love you, I love you, I love your LED RGB car 12V, 24V in 220V. Na zadnji možnosti mnogi ne vedo, v tem članku bomo podrobneje govorili o tem.

LED trakovi on 12V in 24V se posebej razlikujejo od analognega pri 220V. Če govorimo za nizko napetost, potem praktično ni razlik, je tudi shema povezovanja enaka. Ampak, če se spomnite RGB 220V, tukaj obstajajo pomembne razlike, potem ko jih berete, boste razumeli, zakaj še niste slišali ničesar o tem.

 1. Trak te vrste se razreže samo po vsakem meter, običajno vsakih 5 cm.
 2. Povezan je neposredno iz omrežja na 220 voltov.
 3. Dobra stopnja zaščite je običajno prekrita s PVC ovojnico.
 4. Ob pomanjkanju ene svetilke obstaja znatno pomanjkljivost - zgorevanje preneha z enim meterom.
 5. Dolžina je precejšnja, po želji pa lahko celo večkrat v vetru.
 6. Močan utripanje, več kot 100 Hz.

Svetilke te vrste ni mogoče uporabiti na noben način v hiši, utripanje je tako močno, da bo skoraj takoj povzročilo hude glavobole in vplivalo na vid. Trakovi tipa RGB 220V so nameščeni samo na ulici, hkrati pa ustvarijo odlično osvetlitev ozadja.

RGBW trak

Želim posebno pozornost nameniti temu traku. Šteje se, da je najsodobnejša in večfunkcionalna. Uporabite ga lahko povsod, začenši z osvetlitvijo stropa, nadstropja, kuhinje, spalnice itd. LED trak RGBW večbarvni, lahko celo izberete določeno barvo. Po namestitvi je vedno videti super kjerkoli. Če govorimo o načinu povezave, potem je normalno, dovolj je, da priključite napajanje in krmilnik. Ta trak se lahko uporablja kot.

Svetlost in moč trakov LED RGB

Ni veliko povedati, samo poglej tabelo.Najbolj priljubljeni so trakovi za 60 in 30 LED, so nameščeni povsod in proizvajajo odlično svetlobo.

Pozovalni diagram

Shema povezav za RGB LED trak je precej preprosta. Celo oseba, ki ni seznanjena, lahko naredi vse, brez veliko truda.

Tukaj je diagram povezave s krmilnikom.

Pozovovanje videoposnetka rgb

Nasveti strokovnjakov:

 1. Ne povežite traku, ki je daljši od 5 metrov. V tem primeru se napetost izgubi ali se bakren vodnik pregreje, kar lahko povzroči okvaro.
 2. Če želite priključiti kaseto, ki je večja od 5 metrov, uporabite ojačevalnik RGB, bo izenačil napetost v omrežju.
 3. Vse zaporedno povežite, kot je prikazano v diagramu.

Regulator za RGB LED trak

Da bi dobili res najboljši LED trak, morate uporabiti krmilnik. Prevzame funkcije vklapljanja določenega barvnega kanala, če želite, boste lahko izbrali svetlobo, ki jo potrebujete.

Obstajajo tudi modeli, ki jih lahko upravljate z WiFi od katerega koli pametnega telefona. Seveda ima tu samo odločilno vlogo. Priporočamo izbiro le evropskih proizvajalcev, dražji so, vendar bodo služili zvesto.

Konektorji (konektorji) za LED trak RSL

Če morate med seboj povezati kasete, je dovolj, da uporabite te priključke, kot je na sliki.

Povezava je zelo preprosta:


To je tako enostavno povezati LED trak. Upamo, da vam bomo v tem članku podrobno odgovorili na vaše vprašanje, kateri

Related news

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši

LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši LED trak je svetlejši. Kateri proizvajalec LED trakov je boljši